11. september 2014

Det prestigefulde magasin Euromoney har tildelt Aberdeen Asset Management Danmark prisen ”Best Investment Manager” i Euromoney Real Estate Awards 2014. Det er ottende gang Aberdeen kåres som bedste forvalter af ejendomsinvesteringer i Danmark.

Euromoney Real Estate Awards kårer virksomheder i ejendomsbranchen i mere end 50 lande inden for kategorierne investering, forvaltning, rådgivning og finansiering. Vinderne af de enkelte priser findes på baggrund af nomineringer og stemmer afgivet af bl.a. investorer, investeringsbanker og rådgivere i ejendomsbranchen.

Tonny Nielsen, Head of Asset Management & Transactions, Property, siger: “Euromoneys årlige kåring er en god indikator for ejendomsbranchen, og kampen om at stå på sejrsskamlen er skærpet de senere år. At vinde prisen kræver, at vi hele tiden forbedrer vores resultater. Vi er stolte af at modtage prisen som bedste investeringsforvalter af ejendomme og ser den som en anerkendelse fra vores investorer og samarbejdspartnere af de resultater og services, som vi leverer på tværs af vores fonde og separate mandater. Gennem en enestående lokal tilstedeværelse, et dybt kendskab til markedet og aktiv forvaltning skaber vi merværdi på vores investeringer”.