22. september 2015

Aberdeen har købt Georg Jensens 12.000 m2 store domicil på Sdr. Fasanvej 7, Frederiksberg pr. 1. november 2015. Den 142-årige ejendom har fungeret som Kgl. Porcelænsfabrik og blev i 2004 ombygget til hovedsæde for Georg Jensen A/S.

Aberdeen har gennemført transaktionen på vegne af en ny-etableret Aberdeen fond, AP Nordic Investment I, der investerer i nordiske erhvervsejendomme. Sælger er et privat K/S og ejendommen er handlet til kr. 285 mio. svarende til et direkte afkast på 5%.

Lina Alvemur, Fund Manager for fonden AP Nordic Investment I, udtaler: “Vi er ganske tilfredse med at have købt en smuk, historisk ejendom på 12.000 m2 med Georg Jensen som stærk domicillejer. Fonden investerer lige netop i denne slags erhvervsejendomme med stabile cash-flow, og vi ser frem til at gennemføre flere handler indenfor denne investeringsstrategi.”

Lars Rasmussen, Head of Transaction, Denmark, udtaler: “Vi har en del penge, vi skal have placeret. Vores investorer efterspørger kvalitetsejendomme, både i København og Århus, primært indenfor logistik, kontor - såvel domicil som flerbruger kontorejendomme – og fortsat Strøgejendomme.”