16. august 2019

Aberdeen Standard Investments overtager logistikejendom under opførelse på vegne af et skotsk mandat – og flere investeringer er på vej.

Handlen omfatter en logistikejendom på ca. 8.000 m2 på Ole Lippmannsvej, som ligger i det attraktive Høje Taastrup Transport Center (HTTC). Ejendommen er fuldt udlejet til Tjellesen Max Jenne A/S, som er en ledende distributør af lægemidler i Danmark. Ejendommen opføres af Logistic Contractor, som har en lang erfaring inden for opførelse af logistikbygninger i de nordiske lande, af høj kvalitet og den forventes at stå færdig ved årsskiftet.

Aberdeen Standard Investments’ køb af ejendommen er sket på vegne af et skotsk mandat, fortæller Jes Rovsing, Head of Transactions hos Aberdeen Standard Investments:

-    For det skotske mandat er et køb af den nyopførte logistikejendom interessant, fordi ejendommen er fuldt udlejet på en 15-års lejekontrakt til Tjellesen Max Jenne A/S, som med en beliggenhed så tæt på København får en optimal distribution ud til det store opland tæt på og i København. Så der er indgået en fornuftig lejekontrakt med en solid lejer, hvilket skaber basis for et langt og stabilt lejeforhold.

Ud over det skotske mandat, hvor flere indkøb er på vej, har Aberdeen Standard Investments’ mange forskellige fonde og mandater fortsat en stor appetit på at investere i Danmark, forsikrer Jes Rovsing og der er derfor løbende behov for at finde attraktive ejendomsinvesteringer.

Accura, EY og Arctic Securities har været Aberdeen Standard Investments rådgivere i handlen.

For mere information, venligst kontakt:

Jes Rovsing, Head of Transactions, Denmark
T +45 33 44 40 82
M +45 26 79 76 00
jes.rovsing@aberdeenstandard.com