28. september 2015

Aberdeen har solgt det Kgl. Danske Musikkonservatorium, en historisk ejendom på over 5.400m2 i hjertet af København på vegne af engelske Marylebone til en nordisk investor.

Ejendommen ligger på Niels Brocks Gade 1, 1574 København V lige overfor Ny Carlsberg Glyptotek, og har senest været benyttet af det Kgl. Danske Musikkonservatorium indtil dets fraflytning i 2010.

I 2012 blev ejendommen købt af udenlandske investorer via Marylebone (tidligere Meghraj) sammen med naboejendommen på H. C. Andersens Boulevard 36. Sidstnævnte ejendom blev succesfuldt frasolgt i maj 2014.

Troels Brøndum Andersen, Senior Asset Manager, udtaler:Ejendomsinvesteringsmarkedet er klart styrket. Vi har oplevet en stor interesse fra både ind- og udenlandske investorer, såvel som ejendomsudviklere og lejere, der har haft mange forslag til potentiel brug af ejendommen. Vi er glade for at have solgt ejendommen til en professionel investor, der omhyggeligt vil restaurere ejendommen og dermed løfte denne del af København.

RED Property Advisers har været mægler på sagen mens Danders & More har været sælgers juridiske rådgiver.