5. oktober 2017

Nomineret til Danmarks bedste shoppingcenter 2017
Prisen for Danmarks Bedste Shoppingcenter 2017 uddeles for 10. gang af ICP A/S, og det finder sted den 24. oktober i Mogens Dahl Koncertsal i København.

 

Prisen uddeles hvert 2. år, og Aberdeen er nomineret med METROPOL ShoppingCenter i Hjørring, som i 2013 og i 2015 vandt prisen som Danmarks bedste shoppingcenter under 25.000 m².

Asset manager Lars Slyngborg fra Aberdeen, som forvalter METROPOL ShoppingCenter håber naturligvis at kunne score hattrick i år:

"Vi er super glade for nomineringen i år, og siden vi vandt prisen i 2015 har vi da heller ikke hvilet på laurbærrene, men foretaget yderligere forbedringer til glæde for både lejerne og deres kunder".

Som eksempler nævner han et legeland for børn og et loungeområde for de voksne. "Kunderne er i fokus med aktiviteter for både voksne og børn året rundt, og vi har også øget vores tilstedeværelse på de sociale medier", fortæller Lars Slyngborg. En ny app med fordelsprogram for METROPOLS kunder er netop lanceret og tilmeldingen er over al forventning.

Metropol ShoppingCenter og Aberdeen afventer spændt afgørelsen den 24. oktober og glæder sig over, at alene en nominering for 3. gang i træk viser, at lejerne og brugerne har taget METROPOL ShoppingCenter til sig.

I konkurrencen deltager: BIG · BROEN · Bruuns Galleri · Bryggen · Fields · Fisketorvet – Copenhagen Mall · Frederiksberg Centret · Frihedens Butikscenter · HerningCentret · Hørsholm Midtpunkt · Kolding Storcenter · Lyngby Storcenter · Metropol ShoppingCenter · Ringsted Outlet · RO’s Torv · Rødovre Centrum · Sct. Mathias Centret · Sillebroen Shopping · Spinderiet · Tarup Centret · Waterfront · Waves · Vestsjællandscentret · Aalborg Storcenter