27. juni 2017

Illustration: Aarstiderne Arkitekter

Silkeborg Kommune har givet de nødvendige dispensationer til byggeriet af Papirtårnet, og Aarstiderne Arkitekter har færdigtegnet det imponerende højhus, som nu kan realiseres og blive et nyt vartegn for Silkeborg.

”Med dispensationsgodkendelsen kan vi nu trykke på knappen og sætte fuld fart på projektet”, udtaler Michael Schumann, Fund Manager hos Aberdeen og oplyser, at man har besluttet at samarbejde med total-entreprenørselskabet KPC om gennemførelsen af den store opgave.

Tidsplanen er i store træk klar, og når byggetilladelsen foreligger sidst på året, forventer Aberdeen at tage det første spadestik primo 2018, og man vil kunne se selve byggeriet tage form i løbet af 3. Kvartal 2018.

"Vi forventer at få det nu godkendte projekt tilpasset og færdigprojekteret over de næste par måneder,så husets detaljer og lejlighedernes indretning kan gøres endeligt færdig og klar til salg”, fortæller Michael Schumann, som bekræfter at forhåndsinteressen har været stor.

Alle interesserede opfordres til at tilmelde sig Aberdeens nyhedsmail her og følge byggeriet på nærmeste hold på papirtårnet.dk.