16. december 2019

Aberdeen Standard Investments overtager logistikejendom under opførelse på vegne af et skotsk mandat.

Ejendommen på 11.560 m2 i det nyetablerede logstikområde i Odense SV er fuldt udlejet til DSV Air & Sea A/S, og forventes at stå færdig ved udgangen af 1. kvartal 2020. Købet er sket på vegne af et skotsk mandat til en værdi af et større tocifret millionbeløb, fortæller Jes Rovsing, Head of Transactions hos Aberdeen Standard Investments, og han understreger, at bygningens placering gør projektet særdeles velegnet som investering:

”For det skotske mandat er et købet interessant, både fordi ejendommen er fuldt udlejet på en 10-års lejekontrakt til DSV Air & Sea A/S, og fordi Odense med sin centrale beliggenhed i Danmark giver optimal distribution i Syddanmark og last-mile-delivery på Fyn. Og så er der jo tale om en ny logistikejendom lige ved motorvej E20, som altid er attraktivt for en moderne logistikvirksomhed.”

Ud over det skotske mandat, hvor flere indkøb er på vej, har Aberdeen Standard Investments mange forskellige fonde og mandater, som fortsat har stor appetit på at investere i Danmark:

”Vi er fortsat i markedet for køb af nyere boligudlejningsejendomme, velbeliggende kontorejendomme i København og Aarhus – og gerne moderne logistikejendomme,” oplyser Jes Rovsing.