16. august 2019

Lautrupsgade 7 ligger i første række til Kalkbrænderihavnen og har gennemgået en større udvikling de seneste år, og nu er de 5.000 m² er fuldt udlejet. Blot et mindre lejemål på 214 m² er ledigt og klar til indflytning.

De mange tiltag for at skabe et fleksibelt og imødekommende kontorhus omfatter blandt andet et mødecenter og frokostrestaurant med terrasser ud mod vandet, et imponerende atrium og en fælles reception, som servicerer lejerne og har styr på de praktiske detaljer. Sammen med den optimale beliggenhed og gode parkeringsforhold har det betydet en god og kontinuerlig fremgang i udlejningen af ejendommen.

Henrik Kehlet, Deputy Fund Manager i Aberdeen Standard Investments glæder sig over at se, at lejerne gør brug af ejendommens fulde potentiale og udtaler:

Et af de tiltag som satte godt gang i udlejningerne var opdelingen af ejendommen i mindre kontorenheder. Det gjorde vi i samtåd med erhvervsmæglerne Lintrup & Norgart, der har stået for kontorudlejningerne. Området har længe været præget af store tunge lejemål, men vi så et stigende behov for mindre enheder - og det har vi skabt.

Kontakt Stig Lintrup på +45 40971717 for mere information.