29. marts 2019

Sydhavnsgade 16, som var hovedsæde og showroom for Citroën Danmark fra 1927 til 2017 fortsætter som bilhus, når Mercedes-Benz CPH den 1. april overtager værkstedshaller og en stor del af ejendommen, som udgør 4.526 m² af den i alt 7.348 m² store ejendom.

Mercedes-Benz CPH har solgt biler i Danmark siden 1930, og vil være klar til ”The Grand Opening” i september, hvor showroom og kundeservice udvides til et oplevelsesunivers med den sidste nye teknologi i visionære rammer.

”Vi glæder os rigtig meget til at kunne byde velkommen til et helt nyt univers, hvor kunderne bliver taget med på en rejse, og tilgængeligheden til vores showroom og værksted er i absolut top. Transformationen er allerede i fuld gang og de nye visionære planer er blevet varmt modtaget af vores medarbejdere,” udtaler Lars Simper, adm. direktør for Mercedes-Benz CPH.

Hos Aberdeen Standard Investments, der ejer Sydhavnsgade 16, er man stolt af, at et stærkt brand som Mercedes flytter ind.

”Vi er glade for, at vi havde is i maven til at vente på den helt rigtige lejer. Det at huset nu føres videre i samme ånd, understreger ejendommens karakter og tilfører værdi til dens historie,” fortæller Henrik Kehlet, Deputy Fund Manager hos Aberdeen Standard Investments, og han fortsætter: "I processen var der andre store virksomheder på banen til det ekstremt vel-eksponerede lejemål, men det blev altså de motoriserede 4-hjulede, der var det bedste match".

Det er stadig muligt at leje kontorer på 1.200-2.823 m² i ejendommen, som bl.a. tilbyder fælles faciliteter som personalerestaurant, mødecenter og gode parkeringsforhold.